Catty´s luennoitsijaksi tai Catty´s Party tuote-esittelijäksi

Tule mukaan Catty’s konseptiin tarjoamaan ihmisille tietoa seksuaalisuudesta!

Catty´s luennoitsija on ammattilaiskonsepti seksuaalineuvojille tai -terapeuteille, jossa asiakas voi valita aiheen Catty´s-luennolle sekä tuote-esittelyn. Tarjoamme osaamistamme esimerkiksi kouluihin, järjestöille, hoivakoteihin ja sairaaloihin.

Catty´s Party tuote-esittelijäksi koulutamme kenet tahansa, joka on kiinnostunut hauskasta työstä ja pitämään tuote-esittelyjä asiakkaiden tiloissa polttareissa, syntymäpäivillä, naisten illoissa tai vaikkapa yrityksen virkistyilloissa.

Catty´s Party tuotteiden suosittelumarkkinoijaksi pääset, jos sinulla on blogi, sometili tai aiot aloittaa affiliatemarkkinoinnin vaikkapa omalla nykyisella verkkosivullasi.

Catty´s luennoitsijana sekä Catty´s Party tuote-esittelijänä saat:

  • Omien palveluiden esittelyn cattys.fi sivustolle (seksuaalineuvojat – ja terapeutit).
  • Luennolla tai kotikutsuilla tapahtuvista myynneistä alkaen 20 % provision, riippuen siitä, miten aktiivinen olet. Tilaukset voit tehdä suoraan verkkokauppaan tuote-esittelyssä, eikä tuotteita tarvitse tilata ensin itselleen, pakata ja toimittaa. Paitsi jos haluat.
  • Alkaen 20 % provision verkkokaupan suosittelumyynneistä (sinulla on oma verkkokauppalinkki, jota voit hyödyntää blogissasi, verkkosivuillasi tai suositellessasi tuotteita asiakkaillesi).
  • Tukkutunnukset www.cattysparty.fi verkkokauppaan, jolla saat kaikista tuotteista -20% alennuksen tilatessasi tuotteita kotiisi.
  • Täydelliset logistiikkapalvelut, tuotteet lähtevät asiakkaille 1-3 arkipäivässä suoraan varastolta.
  • Edullinen testerituotepaketti tuotteiden esittelyä ajatellen kutsuilla, tapahtumissa tai vaikka asiakastapaamisella, alennus 50-55% ovh-hinnasta. Tämän voi lunastaa vain kerran.

Suosittelumarkkinoijana / affiliatemarkkinoijana saat oman verkkokauppalinkin, eikä sinun tarvitse hommata aloituspakettia. Provisio on alkaen 20% asiakkaidesi tekemistä ostoista.

Kaikissa näissä vaihtoehdoissa voit hankkia mukaan uusia tuote-esittelijöitä ja suosittelumarkkinoijia, jolloin saat provision myös heidän myynneistään. Voit kerätä itsellesi oman tiimin, ja innostaa myös omia tiimiläisiäsi hankkimaan uusia Cattyslaisia. Saat provision myös heidän allaan olevista tuote-esittelijöistä ja suosittelumarkkinoijista.

Lisätiedot asiakaspalvelu@cattysparty.fi tai ota yhteyttä asiakaspalveluun ja sovi soittoaika: P. 0405673848 Whatsapp / tekstiviesti.