Onnelliseksi-kutsut

Onnelliseksi-kutsut ovat ihana tapa tutustua seksuaalisuuden maailmaan. Onnelliseksi-kutsut ovat aina alan ammattilaisen (seksuaalineuvoja tai -terapeutti) pitämät. Ne sisältävät asiapitoisen aloituksen teeman mukaan ja tuote-esittelyn seksuaaliterveystuotteista ja seksivälineistä.

Varaa omat Onnelliseksi-kutsut! Voit tilata ne esimerkiksi naisten / miesten iltaan, polttareihin, babyshowereihin, työpaikan virkistysiltaan, pikkujouluihin tai vaikka syntymäpäiville.

Voitte valita seuraavista teemoista tai ehdottaa omaa:

  • naisen / miehen seksuaalisuus
  • orgasmi
  • lantionpohjalihakset
  • vaihdevuodet
  • erektio-ongelmat

Teeman alustuksen jälkeen tuote-esittely, jossa mm. liukuvoiteita, hierontaöljyjä, parisuhdetuotteita, välineitä lantionpohjalihasten jumppaan, erektiorenkaita, esileikkipelejä, orgasmiin herkistäviä ja muita Onnelliseksi -tuotteita.

Onnelliseksi -kutsujen hinta on 40 euroa, paitsi jos teette kutsujen yhteydessä ostoksia vähintään 200 eurolla, kutsut ovat maksuttomat.

Varaukset ja lisätiedot:

Sähköpostilla: cattys.onnelliseksi@gmail.com tai jätä soittopyyntö tekstiviestillä Tanjalle numeroon 040 5673848 (ma-pe klo 15-18 soittaen, muina aikoina tekstiviestillä).

Ps. Jos kysymyksessä on enemmän Partybilehile-tyyppiset juhlat, meillä on Catty’s Partyn puolella jälleenmyyjiä, jotka pitävät vain aikuisten lelu-esittelyjä ilman alustusta, mutta myös osa seksuaalineuvojista tekee Party tuote-esittelyjä. Tutustu tästä www.cattysparty.fi.