Onnelliseksi-kutsut

Onnelliseksi-kutsut ovat ihana tapa tutustua seksuaalisuuden maailmaan. Onnelliseksi-kutsut ovat aina alan ammattilaisen (seksuaalineuvoja tai -terapeutti) pitämät. Ne sisältävät asiapitoisen aloituksen teeman mukaan ja tuote-esittelyn seksuaaliterveystuotteista ja seksivälineistä.

Varaa omat Onnelliseksi-kutsut! Voit tilata ne esimerkiksi naisten / miesten iltaan, polttareihin, babyshowereihin, työpaikan virkistysiltaan, pikkujouluihin tai vaikka syntymäpäiville.

Voitte valita seuraavista teemoista tai ehdottaa omaa:

  • naisen / miehen seksuaalisuus
  • orgasmi
  • lantionpohjalihakset
  • vaihdevuodet
  • erektio-ongelmat

Teeman alustuksen jälkeen tuote-esittely, jossa mm. liukuvoiteita, hierontaöljyjä, parisuhdetuotteita, välineitä lantionpohjalihasten jumppaan, erektiorenkaita, esileikkipelejä, orgasmiin herkistäviä ja muita Onnelliseksi -tuotteita.

Onnelliseksi -kutsujen hinta on 40 euroa, paitsi jos teette kutsujen yhteydessä ostoksia vähintään 200 eurolla, kutsut ovat maksuttomat.

Varaukset ja lisätiedot:

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@cattysparty tai Whatsapp / sms 040 5673848

Ps. Jos kysymyksessä on enemmän Party- juhlat, kuten polttarit tai haluatte tutustua vain seksileluihin esittelijän johdolla, meillä on Catty’s Partyn puolella jälleenmyyjiä, jotka pitävät vain aikuisten seksileluesittelyjä ilman alustusta. Useimmilla paikkakunnilla on mahdollista tutustua aikuisten lelukauppaan myös seksuaalineuvojien pitämillä kutsuilla. Tutustu tästä www.cattysparty.fi.