Seksuaalineuvojat

Täältä löydät Suomessa toimivia seksuaalineuvojia:

Tanja Hiekkataipale

Koulutus: psykiatrinen sairaanhoitaja, psykoterapeutti, seksuaalineuvoja, neuropsykiatrinen valmentaja.

Oikeus seksuaalisuuteen kuuluu kaikille ikään, sukupuoleen tai elämänkatsomukseen riippumatta. Oikeus toteuttaa omaa seksuaalisuuttaan itseään kunnioittaen ja toisten rajoja rikkomatta on suuri rikkaus. Omalla työlläni haluan kannustaa ja ohjata ihmisiä löytämään oman seksuaalisuuden ja nautinnon rajat mahdollisista rajoitteista huolimatta. Seksuaalisuuteen liittyvät erityiskysymykset ovatkin vahvinta alaani. Itse olen vaihdevuosi-iässä oleva neljän lapsen äiti. Seksuaalisuus on omassa elämässäni muuttunut vuosien aikana todella paljon ja tulee vielä muuttumaankin 😊

Olen työskennellyt mielenterveys- ja päihdekuntoutujien kanssa sekä lastensuojelussa. Tällä hetkellä toimin päätoimisena psykoterapeuttina (kognitiivinen psykoterapia). Seksuaalineuvonnan osaamisalaani liittyvät paitsi seksuaalisuuden kehittyminen ja moninaisuus, niin myös parafiliat ja kokemukset omien seksuaalisten rajojen rikkoutumisesta. Seksuaalisuuteen liittyvät toiminnalliset häiriöt sekä eri elämäntilanteisiin liittyvät seksuaalisuuden haasteet ovat myös tuttuja (esim. raskaus, synnytys, lapsivuodeaika, vaihdevuodet, haluttomuus).

Onnelliseksi- luennot rakennan yhdessä Sinun kanssasi, Sinun toiveitasi kuunnellen. Myös koulutuksia saa kysyä! Luennoilla tavoitteena on paitsi asiantunteva, mutta myös salliva ja rempseä kohtaaminen! Itse olen avoin, helposti lähestyttävä, kuunteleva mutta myös sopivasti ”pöhkö”. Uskon, että saamme aikaan ihania kohtaamisia!

Yhteistyöterveisin Tanja

tanja.r@luukku.com

bit.ly/cattystanja

mari1

Mari Laurila
Koulutus: Lähihoitaja, Sairaanhoitaja, Seksuaalineuvoja

Moi!

Teen Onnelliseksi-kutsuja erilaisille porukoille ja eri teemoilla asiakkaan toiveiden mukaisesti. Kutsulla puhutaan seksuaalisuudesta ja niillä pääsee tutustumaan erilaisiin seksivälineisiin. Kutsujen ei ole tarkoitus olla liian luentomaisia, vaan rennolla otteella asioista puhuen.

Lisäksi pidän koulutuksia seksuaalisuudesta, seksuaaliterveydestä ja seksuaalikasvatuksesta. Ikähaarukkana vaatimattomasti vauvasta vaariin. Erityisen tärkeänä pidän tiedon jakamista eri sosiaali- ja terveydenhuollon yksiköihin työntekijä tasolle, myös nuorten seksuaalikasvatus on lähellä sydäntä. Jos olet kiinnostunut koulutuksesta, ota rohkeasti yhteyttä, keskustellaan yhdessä siitä, millaista koulutusta toivot ja räätälöidään justiinsa sopiva koulutuspäivä tai vaikka pari 🙂

Kirjoitan myös artikkeleita Catty’s sivustolle vaihtuvalla teemalla. Tarjolla on faktaan pohjautuvaa, mun näköistä tekstiä.

Tekemisessä on mukana vakavuus, mutta rennon rempseä ote, hyvä tekemisen meininki sekä huumori ja ilo. Majaani pidän Keravalla, mutta liikuskelen myös Keski-Suomessa, ja tarpeen vaatiessa myös muualla.

Seksuaalineuvontatyötä teen kevytyrittäjänä.

Ota yhteyttä ja laitetaan homma rokkaamaan 🙂

Terkuin; Martsu
Seksuaalineuvonta EYS

Yhteystiedot:
mari.laurila@gmail.com 

—————————————————————————————————————————————–

fbt

Niina Lempinen
Koulutus: Sairaanhoitaja, Seksuaalineuvoja

Moikka!

Oon Niina Keravalta, toimin päätoimisesti sairaanhoitajana erikoissairaanhoidossa. Työuraa takana on takana reilu 13 vuotta ja kokemusta jos jonkinmoisesta. Cattysin kautta voit varata mut pitämään luentoa esim. sairauksista ja niiden vaikutuksesta seksuaalisuuteen. Kolmen lapsen äitinä koen myös sydäntäni lähellä olevan pienten ja isompien lasten vanhempien kohtaamisen. Voit varata mut myös pitämään välinekutsuja. Kirjoittelen myös artikkeleita cattys.fi sivustolle.

Nähdään!

T. Niina, Seksuaalineuvonta Lempinen
seksuaalineuvonta.lempinen@gmail.com

—————————————————————————————————————————————-


jonnaroos1.JPG

Jonna Roos
Koulutus: VTM (viestintä), seksuaalineuvoja ja seksuaalikasvattaja, ammatillinen opettaja.

Seksuaalisuus on tärkeä osa ihmisen hyvinvointia ja terveyttä! Siitä voi aina oppia, eikä tyhmiä kysymyksiä olekaan! 

Mistä seksuaalisuuteen liittyvistä asioista sinä haluaisit tietää enemmän?

Onnelliseksi –kutsuilla ja koulutuksissa vastaan kysymyksiisi sekä syvennän ennalta sovittua teemaa ja esittelen tuotteita asiallisen rennosti.

Voit pyytää kutsuja ja koulutuksia työhyvinvointipäiviin, seminaareihin, messuille, synttäreille ja illanistujaisiin. Ne sopivat niin pariskunnille kuin sinkuille, sukupuolesta ja seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta.

Elän monikulttuurisen perheen arkea, joten eri kulttuureiden ja uskontojen käsitykset ja odotukset sukupuolirooleista ja seksuaalisuudesta ovat sydäntäni lähellä.

Tulen mielelläni kouluttamaan ja keskustelemaan seksuaalisuudesta ja kulttuurienvälisestä vuorovaikutuksesta työyhteisöihin, järjestöihin, kouluihin ja oppilaitoksiin sekä vapaa-ajan tilaisuuksiin. Tuon mukanani iloa ja rentoa meininkiä!

Ota yhteyttä, niin räätälöidään yhdessä juuri teidän tarpeisiin sopiva tilaisuus!

Culture Creation Communications

jonna.roos@yahoo.com
http://bit.ly/cattys_yona
FB: http://bit.ly/cattysparty-yonashop
—————————————————————————————————————————————–

sonja-s

Sonja Sievers
Koulutus: Sosiaalipsykologi, seksuaalineuvoja ja Digitaalisen median opiskelija 12/20

Moikka!

Teen Onnelliseksi-kutsuja Naisten piirien yhteydessä. Piireissä jaetaan naisten elämään liittyviä asioita syvällisesti, ja niissä saa olla täysin omana itsenään. Omalla puheenvuorollaan saa kertoa juuri sen verran itsestään kuin sillä hetkellä tuntuu oikealta. Lisäksi voin järjestää näitä kutsuja ihan asiakkaiden omien tarpeiden mukaisesti. Niitä voi järjestää ihan ystäville, pareille, työporukoille tai ihan sillä tavalla kuin itse tahdot.  Niistä voi tehdä ihan teidän näköisenne kutsut.

Koulutan asiakkaiden toiveet huomioiden seksuaalisuudesta ja sukupuolesta, että seksuaaliterveyteen liittyvistä aiheista. Suunnitellaan yhdessä juuri teille sopiva koulutustilaisuus.

Kirjoittelen lisäksi Catty´sin sivustolle parisuhteesta, seksuaalisesta hyvinvoinnista, seksuaaliterveydestä ja juuri siitä, mikä sillä hetkellä tuntuu minusta oikealta. Kirjoitan myös omaa henkilökohtaista hyvinvointiin, henkisyyteen ja seksuaalisuuteen liittyvää OnnelliSeksi <3 blogiani  http://www.lily.fi/blogit/onnelliseksi-0. Sieltä löytyy myös tarkempi kuvaus Naistenpiireistä.

Kirjoittaja tykkää taiteesta, luonnosta, joogasta hitaista aamuista, suklaasta ja ihanista hymyistä.

Terkuin, Sonja


Hanna_05032016_IkuistusbyAnninaSiewert_10x15cm-1 rajattu.jpg

Hanna Vuorimaa
Koulutus: Seksuaalineuvoja ja seksuaaliterapeutti

Seksuaalisen hyvinvoinnin lisääminen on lähellä sydäntäni ja Catty’s Onnelliseksi -kutsuilla haluan jakaa positiivisesti asiatietoa kaikille halukkaille ja tarvitseville samalla kertoen erilaisista seksuaalisuuden apuvälineistä. Räätälöin kutsut sinun toiveidesi mukaisesti esimerkiksi painottaen jotain tiettyä aihealuetta tai teemaa. Osallistujat voivat kutsuilla olla nais-, mies-, seka- tai sukupuoleltaan anonyymi porukka. Otan kutsuilla huomioon ihmisten erilaisuuden kohdata seksuaalisuuden teemaa ja tarjoan kaikille halukkaille pienen hetken kahden keskiseen neuvontahetkeen. Koska seksuaalisuus on meille voimavara, otetaan yhdessä aikaa hyvän mielen ja hyvinvoinnin lisäämiselle.

Voit myös pyytää minua luennoimaan seksuaalisuuden aiheesta erilaisille ryhmille.

Yhteyttä minuun saat parhaiten sähköpostitse

hanna.vuorimaa@hotmail.com

www.hannavuorimaa.com
http://bit.ly/Facebook_Hanna
http://bit.ly/Catty_Hanna


—————————————————————————————————————————————–