Seksuaalineuvojat

Täältä löydät Suomessa toimivia seksuaalineuvojia:

mari1

Mari Laurila
Koulutus: Lähihoitaja, Sairaanhoitaja, Seksuaalineuvoja

Moi!

Teen Onnelliseksi-kutsuja erilaisille porukoille ja eri teemoilla asiakkaan toiveiden mukaisesti. Kutsulla puhutaan seksuaalisuudesta ja niillä pääsee tutustumaan erilaisiin seksivälineisiin. Kutsujen ei ole tarkoitus olla liian luentomaisia, vaan rennolla otteella asioista puhuen.

Lisäksi pidän koulutuksia seksuaalisuudesta, seksuaaliterveydestä ja seksuaalikasvatuksesta. Ikähaarukkana vaatimattomasti vauvasta vaariin. Erityisen tärkeänä pidän tiedon jakamista eri sosiaali- ja terveydenhuollon yksiköihin työntekijä tasolle, myös nuorten seksuaalikasvatus on lähellä sydäntä. Jos olet kiinnostunut koulutuksesta, ota rohkeasti yhteyttä, keskustellaan yhdessä siitä, millaista koulutusta toivot ja räätälöidään justiinsa sopiva koulutuspäivä tai vaikka pari 🙂

Kirjoitan myös artikkeleita Catty’s sivustolle vaihtuvalla teemalla. Tarjolla on faktaan pohjautuvaa, mun näköistä tekstiä.

Tekemisessä on mukana vakavuus, mutta rennon rempseä ote, hyvä tekemisen meininki sekä huumori ja ilo. Majaani pidän Keravalla, mutta liikuskelen myös Keski-Suomessa, ja tarpeen vaatiessa myös muualla.

Seksuaalineuvontatyötä teen kevytyrittäjänä.

Ota yhteyttä ja laitetaan homma rokkaamaan 🙂

Terkuin; Martsu
Seksuaalineuvonta EYS

Yhteystiedot:
040-6624557
mari.laurila@gmail.com 

—————————————————————————————————————————————–

fbt

Niina Lempinen
Koulutus: Sairaanhoitaja, Seksuaalineuvoja

Moikka!

Oon Niina Keravalta, toimin päätoimisesti sairaanhoitajana erikoissairaanhoidossa. Työuraa takana on takana reilu 13 vuotta ja kokemusta jos jonkinmoisesta. Cattysin kautta voit varata mut pitämään luentoa esim. sairauksista ja niiden vaikutuksesta seksuaalisuuteen. Kolmen lapsen äitinä koen myös sydäntäni lähellä olevan pienten ja isompien lasten vanhempien kohtaamisen. Voit varata mut myös pitämään välinekutsuja. Kirjoittelen myös artikkeleita cattys.fi sivustolle.

Nähdään!!

T. Niina, Seksuaalineuvonta Lempinen
seksuaalineuvonta.lempinen@gmail.com

—————————————————————————————————————————————–

profiilikuva

Tanja Lähteenmäki
Koulutus: Sairaanhoitaja YAMK (terveyden edistäminen), hoitotyön opettaja ja seksuaalineuvoja

Heippa!

Teen Onnelliseksi -kutsuja erilaisille porukoille. Kutsut sopivat nais- ja miesporukoille, pariskunnille, työporukoille, polttareihin, ihan asiakkaiden tarpeiden mukaan. Kutsuilla keskustellaan seksuaalisuudesta ja tutustutaan tuotteisiin asiallisen rennosti.

Pidän myös koulutuksia seksuaalisuudesta, seksuaaliterveydestä ja seksuaalikasvatuksesta. Kysy rohkeasti, niin kehitellään just teille sopiva koulutuspäivä tai koulutuspaketti. Lisäksi kirjoitan artikkeleita Catty´s sivustolle aiheesta ja välillä aiheen vierestä 🙂

Kaikessa tekemisessä mukana asian lisäksi ilo ja huumori. Kouvolassa asustelen, mutta pyörät pyörii ja kuljettaa tarvittaessa ympäri Suomea.

Yhteystiedot:
T:mi Tanja Katriina
tanjakatriina1@gmail.com

—————————————————————————————————————————————–

sonja-s

Sonja Sievers
Koulutus: Sosiaalipsykologi, seksuaalineuvoja ja Digitaalisen median opiskelija 12/20

Moikka!

Teen Onnelliseksi-kutsuja Naisten piirien yhteydessä. Piireissä jaetaan naisten elämään liittyviä asioita syvällisesti, ja niissä saa olla täysin omana itsenään. Omalla puheenvuorollaan saa kertoa juuri sen verran itsestään kuin sillä hetkellä tuntuu oikealta. Lisäksi voin järjestää näitä kutsuja ihan asiakkaiden omien tarpeiden mukaisesti. Niitä voi järjestää ihan ystäville, pareille, työporukoille tai ihan sillä tavalla kuin itse tahdot.  Niistä voi tehdä ihan teidän näköisenne kutsut.

Koulutan asiakkaiden toiveet huomioiden seksuaalisuudesta ja sukupuolesta, että seksuaaliterveyteen liittyvistä aiheista. Suunnitellaan yhdessä juuri teille sopiva koulutustilaisuus.

Kirjoittelen lisäksi Catty´sin sivustolle parisuhteesta, seksuaalisesta hyvinvoinnista, seksuaaliterveydestä ja juuri siitä, mikä sillä hetkellä tuntuu minusta oikealta. Kirjoitan myös omaa henkilökohtaista hyvinvointiin, henkisyyteen ja seksuaalisuuteen liittyvää OnnelliSeksi ❤ blogiani  http://www.lily.fi/blogit/onnelliseksi-0. Sieltä löytyy myös tarkempi kuvaus Naistenpiireistä.

Kirjoittaja tykkää taiteesta, luonnosta, joogasta hitaista aamuista, suklaasta ja ihanista hymyistä.

Terkuin, Sonja
Yhteystiedot: sievershsonja@gmail.com

—————————————————————————————————————————————–

img-20180731-wa0008

Jaana Ylitalo
Koulutus: Koti- ja laitostalousoppilaitos, Lähihoitaja, Sairaanhoitaja-diakonissa (amk), Seksuaalineuvoja ja Terveyspalveluiden asiantuntija ja uudistaja (yamk-tutkinto) 12/2019

img-20190125-wa0001

Jenni Lukkarila
Koulutus: Sairaanhoitaja, Terveydenhoitaja, Diabeteshoitaja ja Seksuaalineuvoja

Seksuaalisuus on osa meitä koko elämän ajan

Koetko seksuaalisuudesta puhumisen vaikeaksi tai askarruttaako sinua, ystäviäsi sekä työyhteisöäsi jokin asia seksuaalisuudessa?

Olemme kaksi elämänilosta seksuaalineuvojaa Raahesta. Järjestämme koulutuksia Raahessa ja Raahen lähialueilla. Koulutamme esimerkiksi yksityishenkilöitä, työyhteisöjä ja järjestöjä seksuaalisuudesta, seksuaaliterveydestä ja seksuaalikasvatuksesta. Lisäksi käymme myös mielellämme puhumassa erilaisissa yleisötapahtumissa.

Kirjoitamme aina välillä artikkeleita cattys.fi sivustolle seksuaalisuudesta ja välillä vähän muustakin, unohtamatta kuitenkaan elämäniloa ja onnellisuutta.

Jos olet kiinnostunut koulutuksesta, niin ota rohkeasti yhteyttä. Suunnitellaan yhdessä sopiva koulutuspaketti.

Terkuin: Jenni ja Jaana
Jenni 044-5052958 jenlukkarila@gmail.com
Jaana 044-5278286 jaana.ylitalo02@gmail.com

—————————————————————————————————————————————–