Tule mukaan ja hanki lisätuloja

Tervetuloa mukaan Catty´s konseptiin!

Olitpa sitten affiliatemarkkinoija, bloggari, somevaikuttaja tai sinulla on kiinnostusta esitellä tuotteita asiakkaille kotikutsuilla, se onnistuu myös ilman seksuaalialan koulutusta! Saat meiltä opastusta ja tarvittaessa koulutuksen tuote-esittelyn pitämiseen.

Someaktiivit, bloggarit ym. affilitemarkkinoijat

Oletko somettajana tai kirjoittajana kiinnostunut lisätuloista? Pidätkö omaa blogia, verkkosivua tai suosittelua sometiliä?

Vai onko sinulla suunnitelmissa aloittaa parisuhteista, rakkaudesta tai seksuaalisuudesta kirjoittaminen?

Tarjoamme mahdollisuuden ansaita lisätuloja oman verkkokauppalinkin kautta. Sisällytä tekstiisi linkki verkkokauppaan tai laita vaikka banneri sivuillesi ja saat asiakkaidesi ostoista 20%, jotka on tehty linkkisi kautta.

Catty´s –luennot

Seksuaalialan asiantuntijoiden pitämät Catty´s –luennot tarjoavat järjestöille, yrityksille ja yksityisille toimijoille luento- ja tuote-esittelyjä. Oletko seksuaalineuvoja tai –terapeutti? Kiinnostaako parempi tuotetietoisuus ja sen vieminen suurelle yleisölle? Tule mukaan ja voit markkinoida Catty´s – luentoja omalla alueellasi sekä pitää tuote-esittelyjä.

Tarjoamme mahdollisuuden mainostaa omia neuvonta- ja terapiapalveluja www.cattys.fi –sivustolla.

Kutsuilla myymistäsi tuotteista saat 25%:n provision sekä tukkutunnukset, joilla voit tilata tuotteita 25% alennuksella.

Saat myös oman verkkokauppalinkin, jonka kautta asiakkaasi pääsevät tilaamaan tuotteita muinakin aikoina. Voit mainostaa asiakkaitasi kiinnostavia tuotteita oman yrityksesi sivuilla tai sosiaalisessa mediassa ja hankkia sitä kautta lisätuloja. Oman osuutesi myynnistä voit laskuttaa kevytyrittäjäpalvelujen kautta, jos sinulla ei ole y-tunnusta.

Catty´s party

Jos olisit kiinnostunut pitämään tuote-esittelyjä, mutta sinulla ei ole seksuaalialan koulutusta, voit liittyä mukaan Catty´s Partyn tiimiin. Saat koulutuksen, jonka avulla voit pitää polttari-, syntymäpäivä- ja vaikkapa yritysasiakkaille virkistyspäivissä mielenkiintoisia kotikutsuja ja tuote-esittelyjä. Tutustu www.cattysparty.fi.