Tule mukaan ja hanki lisätuloja

Tervetuloa mukaan Catty´s konseptiin!

Olitpa sitten affiliatemarkkinoija, bloggari, somevaikuttaja tai sinulla on kiinnostusta esitellä tuotteita asiakkaille kotikutsuilla, se onnistuu myös ilman seksuaalialan koulutusta! Saat meiltä opastusta ja koulutuksen tuote-esittelyn pitämiseen.

Catty´s Party tuote-esittely

Jos olet kiinnostunut pitämään tuote-esittelyitä, mutta sinulla ei ole seksuaalialan koulutusta, voit liittyä mukaan Catty´s Partyn tuote-esittelijöiden tiimiin! Saat koulutuksen, jonka avulla voit pitää mielenkiintoisia kotikutsuja ja tuote-esittelyjä sekä Catty’sin avun uusien kutsujen saamiseen. Saat oman verkkokauppalinkin, jonka kautta asiakkaasi pääsevät tilaamaan tuotteita muinakin aikoina. Voit mainostaa sosiaalisessa mediassa ja hankkia sitä kautta lisätuloja! Sinulla ei ole pakko olla y-tunnusta vaan voit toimia erilaisten kevytyrittäjäpalveluiden kautta.

Kutsuilla myymistäsi tuotteista saat 25%:n provision. Esitteltävät tuotteet tilataan tukkutunnuksilla 25% alennuksella. Ensimmäisistä tilaamistasi esittelytuotteista saat 50% alennuksen. Ensimmäisen esittelytuotteiden tilausen tulee olla 250€-500€ arvoinen. Tämä on summa, minkä sinä maksat ryhtymisestä tuote-esittelijäksi.

Somevaikuttajat, bloggarit ym. affilitemarkkinoijat

Oletko somevaikuttajana tai kirjoittajana kiinnostunut lisätuloista? Pidätkö omaa blogia, verkkosivua, podcastia tai sometiliä?

Tarjoamme mahdollisuuden ansaita lisätuloja oman verkkokauppalinkin kautta. Sisällytä tekstiisi linkki verkkokauppaan tai laita vaikka banneri sivuillesi ja saat asiakkaidesi ostoista 20%, jotka on tehty linkkisi kautta.

Catty´s Onnelliseksi -luennot

Seksuaalialan asiantuntijoiden pitämät Catty´s –luennot tarjoavat järjestöille, yrityksille ja yksityisille toimijoille luento- ja tuote-esittelyjä. Oletko seksuaalineuvoja tai –terapeutti? Kiinnostaako parempi tuotetietoisuus ja sen vieminen suurelle yleisölle? Tule mukaan ja voit markkinoida Catty´s – luentoja omalla alueellasi sekä pitää tuote-esittelyjä.

Tarjoamme mahdollisuuden mainostaa omia neuvonta- ja terapiapalveluja www.cattys.fi –sivustolla.

Luennoilla myymistäsi tuotteista saat 25%:n provision sekä tukkutunnukset, joilla voit tilata tuotteita 25% alennuksella.

Saat myös oman verkkokauppalinkin, jonka kautta asiakkaasi pääsevät tilaamaan tuotteita muinakin aikoina. Voit mainostaa asiakkaitasi kiinnostavia tuotteita oman yrityksesi sivuilla tai sosiaalisessa mediassa ja hankkia sitä kautta lisätuloja. Oman osuutesi myynnistä voit laskuttaa kevytyrittäjäpalvelujen kautta, jos sinulla ei ole y-tunnusta.

Tutustu www.cattysparty.fi.